Grans henger seg på VM-bølgen og serverer oss VM-øl. Pent innpakket i en boks pyntet med strikkemønstre. Sa jeg pent? Nei, boksen er ikke pen. Den har et gammelmodig og særdeles kjedelig design og navnet på ølet er altså VM øl. Som min kone påpekte, ser det imidlertid ut som om det står UM øl.

Selve ølet er like kjedelig som boksen. Her er det nok ikke gjort særlig store endringer i husoppskriften til Grans. Same shit, new wrapping!

Oppdatering 21.02.2011: Kun et par dager før VM springer den store bomben: Humle og Malt melder at Helsedirekterotet har bestemt at ølet må destrueres grunnet brutal og hensynsløs alkoholreklame på boksen! Jeg må jo da bare krype til korset og innrømme at det var teksten på boksen som fikk meg til å kjøpe denne …

Oppdatering 02.03.2011: Det viser seg nå at det var Ringnes som tipset Helsedirektoratet om Grans VM-øl. Ganske så ufint av et konkurrerende bryggeri å spille et så skittent spill! Uverdig, Ringnes!

ABV: 4.7

Style: Pilsener

Brewery: Grans

Region: Norway

4 svar til «Grans VM øl»

  1. StoreMy avatar
    StoreMy

    Ut fra bildet står VM Vann Mest.
    Jeg skjønner ikke at du besudler ditt kjære Bastionen-krus med slikt.
    Du burde skaffe deg et Sandefjord-krus til slikt.

  2. Kjempetorsken avatar
    Kjempetorsken

    Haha! Storlaget Sandefjord! Husk at vi er i 4.divisjon, og måler krefter med lag som Holmen, Fossum, Fagerborg, Øvrevoll/Hosle, Hauger, Heggedal, Ullern 2, Bygdø Monolitten og Frognerparken. Vi spiller første treningskamp for året i morgen tidlig.

    Ja, den var syltynn i fargen og kledde absolutt ikke Bastionen-kruset. Burde ha helt det opp i Pythagoras-kruset i bakgrunnen:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pythagorean_cup

  3. […] direktoratet mener teksten på baksiden av boksen reklamerer for øl. Skal vi tro Kjempetorsken, som ga ølet terningkast 1, er det ikke noe stort tap for ølganene i vårt langstrakte land, men det er likevel trist at […]

  4. […] blogger og aviser meldte forrige uke at E. C Dahls må destruere 300.000 (!) bokser med VM øl, grunnet […]

Legg igjen en kommentar

Kjempetorskens ølblogg

Kjempetorskens ølblogg er nå nedlagt.